За нас

Кои сме ние

ТОНЕР1 е компания, основана през 1999г. с предмет на дейност производство и продажба на продукти за печат. Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на рециклирането на тонер касети и ремонт на копирна техника. Произвеждаме рециклирани тонер касети и ги предлагаме под  собствена търговска марка toner1 . Предлагаме компоненти за касети, и резервни части за ремонт на принтери и копирни машини.
  Още информация намерете тук - https://toner1bg.wordpress.com


Нашата мисия

Стремим се да посрещаме всички нужди на нашите клиенти и да предлагаме оптималното съотношение между цена и качество, като гарантираме бързо и компетентно обслужване. Клиентите ни могат да открият необходимия продукт на нашия уеб сайт, както и да получат информация и консултация от специалист на посочените телефони и e-mail за контакт.


Какво предлагаме

Освен богат асортимент от оригинални тонер касети, предлагаме също така и рециклирани тонер касети.

Използването на рециклирана тонер касета вместо съвместима такава, минимизира отрицателното влияние върху околната среда и гарантира по-високи качество и производителност и по-дълъг живот на Вашия принтер.

Изкупуваме еднократно използвани празни касети единствено и само от производители на оригинални принтери и копирни машини. Разглобяваме ги, подменяме необходимите консумативи и ги зареждаме с качествен тонер. Накрая всяка касета се проверява преди опаковка и изпращане. Касетите пристигат до клиента в брандирана, подходяща за складиране и транспорт опаковка под търговската марка toner1.

toner1 Ви предлага безплатна доставка на територията на цялата страна.