Как да поръчам?

Как да поръчам?
1. Изберете желаната от вас стока;
2. Попълнете необходимите дани за поръчка;
3. Изберете начин на плащане;
4. Натиснете бутон "поръчай".

Kак да платя?
• В брой, с наложен платеж;
• Плащане с дебитна/кредитна карта - чрез виртуален ПОС терминал.
Видовете банкови карти, които приемаме са: 
MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Процедурата за плащане с банкова карта е:
При избор за плащане с банкова карта се отваря платежна страница на обслужващата ни банка, където въвеждате данните на вашата карта.
Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация

Данни на клиента:
Данните, които изискваме в процеса на покупка са необходими само за целите на извършване на доставката. Тези данни по никакъв начин не се предоставят на трети лица.
toner1.bg като търговец НЯМА достъп до детайлите на вашата банкова карта. Тези данни се използват САМО ОТ ОБСЛУЖВАЩАТА БАНКА.
Ние не изискваме никакви клиентски данни за предварителна регистрация.

Връщане на платени суми с карта:
При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Сигурност:
За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.
Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Забележки:
Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет.
Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.